Lediga jobb hos Fastighetsägarna Mittnord

Fastighetsägarna är en intresse- och branschorganisation som arbetar för en väl fungerande fastighetsmarknad. Vi representerar ca 17 000 medlemmar i hela landet.

Fastighetsägarna MittNord finns till för fastighetsförvaltningar och hyresvärdar i Jämtlands, Västerbottens, Västernorrlands, Norrbottens, Uppsala, Södermanlands, Västmanlands, Örebro, Gävleborg, Dalarnas och delar av Östergötlands län. Vi representerar såväl den lilla fastighetsägaren med en eller ett par fastigheter som det stora börsnoterade bolaget. Även bostadsrättsföreningar är medlemmar.
Fastighetsägarna MittNord representerar 3 700 fastighetsägare som tillsammans äger och förvaltar 13 000 fastigheter. Vi erbjuder tjänster inom juridik, ekonomi, hyresföhandlingar, förvaltning, inkasso samt utbildning.
Vårt uppdrag är att föra våra medlemmars talan. Vi är en röst och kraft att räkna med i debatten kring bostäder och fastigheter. Våra prioriterade näringspolitiska frågor är: rättvis hyressättning, rättvis beskattning och rättvis konkurrens.

Stilling

Åpen søknad

Abonner på ledige stillinger

Til startsiden